Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN €50 OF MEER

Cultuur en Waarden

Familiewortels en Inclusie

De oorsprong van Sunnamusk als klein familiebedrijf blijft centraal staan in het culturele weefsel. Ondanks onze uitbreiding behouden we een gevoel van familieband en authenticiteit. Diversiteit is altijd standaard geweest bij Sunnamusk en weerspiegelt zowel de culturele fusie in het hart van ons merk als onze thuisbasis in Oost-Londen. Bij Sunnamusk vieren we verschillen en saamhorigheid om een inclusieve, gelukkige en gastvrije organisatie te creëren.

Stoutmoedig en Dapper

Sunnamusk werkt samen met zeer bekwame parfumeurs om een exclusief assortiment van de fijnste geuren te produceren. Onze passie en toewijding aan kwaliteitsvakmanschap vinden weerklank bij veeleisende klanten die exquise geuren waarderen. Sinds onze oprichting hebben we een ontwrichtend en wendbaar karakter behouden dat ons onderscheidt van merkconcurrenten - we weigeren ons te meten met de status quo van de parfumerie.

Onze klanten, Onze Mensen

Mensen vormen de kern van ons bedrijf en van de parfumerie in het algemeen - wat is een parfum zonder iemand die het draagt! Daarom zijn onze klanten en medewerkers een integraal onderdeel van wat we doen. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten altijd te overtreffen en hen de ervaring van luxe parfums te geven. Intern zien we samenwerking en communicatie als de bouwstenen van onze organisatie. De gemeenschap van Sunnamusk begint en eindigt echter niet bij onze klanten en medewerkers. We erkennen de verantwoordelijkheid om iets terug te geven aan alle mensen en de oprichting van de Sunnamusk Foundation heeft ons hiertoe in staat gesteld.

Trots om Verantwoordelijk te Zijn

We werken met sterke morele principes van vertrouwen, verantwoordelijkheid en professionaliteit. We zijn trots op ons werk en op wat we bijdragen aan het bredere doel om leiders te worden in de parfumindustrie. Vertrouwen, zorg en hard werken is wat onze medewerkers en ons bedrijf in staat stelt om te gedijen.

Innovatie en Groei

De reis van Sunnamusk begon met een visie gevoed door vastberadenheid.
Ondanks het feit dat ze begonnen met een kapitaal van slechts zeshonderd pond, wilden de oprichters een succesvol parfumhuis creëren. Onze niet aflatende passie voor parfumerie dreef hen van marktkraampjes in Oost-Londen naar een wereldmerk. De snelle groei van Sunnamusk illustreert onze innovatieve geest en onze voortdurende omarming van verandering en de veranderende smaak van de klant.

Jouw tas

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are €50 away from free shipping.
Er zijn geen producten meer te koop

Uw winkelwagen is leeg