This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN €50 OF MEER

RETOURZENDINGEN

INFORMATIE OVER HET RETOURNEREN

We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat bestellingen correct worden verwerkt, maar soms treden er fouten op en die willen we graag zo snel mogelijk voor je oplossen.

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, kun je alle ongeopende producten naar ons terugsturen. Zorg ervoor dat het artikel nog in originele staat is, ongeopend en veilig aan ons wordt geretourneerd.

Wij bieden binnen 14 werkdagen na aankoop een volledige terugbetaling en omruiling voor verpakte, verzegelde artikelen. Geuroliën in heldere of kristallen flesjes zijn hiervan uitgezonderd. We bieden geen terugbetaling op promotionele, afgeprijsde of kortingsartikelen. Houd er rekening mee dat we alleen kunnen helpen met terugbetaling of vervanging als het product is beschadigd. Voorafgaand aan het ontvangen hiervan een video of foto als bewijs van schade.

Om een retourzending, terugbetaling of vervanging mogelijk te maken:

Bel onze klantenservice via e-mail via online@sunnamusk.com.

Vermeld daarbij de volgende informatie:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Bestelnummer
  • Reden voor retourzending

Vermeld ook of je een terugbetaling, een omruiling of een vervanging wilt.

Stuur je artikelen naar:

Sunnamusk London
Unit 5 Manchester Way
Heathway Industrial Estate
Dagenham
Essex
RM10 8PN

Retourzendingen, omruilingen en vervangingen worden verwerkt zodra we je artikelen hebben ontvangen. We raden je sterk aan om een bewijs van verzending te verkrijgen als je je artikel naar ons terugstuurt. We kunnen de portokosten voor het terugsturen niet vergoeden.

TERUGBETALING ONTVANGEN

Als je goederen terugstuurt naar de klantenservice of naar de winkel, wordt het geld op dezelfde manier terugbetaald als bij de oorspronkelijke bestelling. De waarde van de terugbetaling is de prijs die werd betaald toen de bestelling werd geplaatst.

Your bag

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are €50 away from free shipping.
No more products available for purchase