Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN €50 OF MEER

OVER ONS

Sunnamusk is een Brits parfumhuis dat geliefd is om zijn elegante en betoverende geuren, geïnspireerd door de schoonheid van Arabië, onder leiding van medeoprichter Kazi Abidur Rahman.

De reis van Sunnamusk begon in 2009 met een bescheiden start in de straten van Oost-Londen, waar vijf broers zich vestigden op de bruisende Whitechapel-markt en een oosters geïnspireerd aroma naar het hart van Londen brachten. Een onwrikbare toewijding aan de filosofie 'Geur eerst' stuwde Sunnamusk van marktkramen naar winkelcentra en er werden al snel winkels geopend in het Verenigd Koninkrijk en uiteindelijk in Europa.

Vandaag de dag is de Sunnamusk productportfolio uitgebreid van Eau de Parfums tot hemelse huisparfums, rijke parfumoliën doordrenkt met onze kenmerkende geuren en op maat gemaakte geuren die verkrijgbaar zijn in een netwerk van 36 exclusieve Sunnamusk winkels en e-commerce sites in 5 landen.

Kazi Abidur Rahman, medeoprichter en brand director, blijft de drijvende kracht achter Sunnamusk. Zijn passie voor design, grafische vormgeving en video, samen met zijn neus voor prachtig geformuleerde geuren, heeft Sunnamusk helpen transformeren van een klein merk op maat tot een onmiddellijk erkend label.

Sunnamusk nodigt je uit om mee te gaan op een meeslepende geurreis die inspireert en betovert, zodat de wereld mooier wordt, geur voor geur.

Jouw tas

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis versturing You are €50 away from free shipping.
Er zijn geen producten meer te koop

Uw winkelwagen is leeg