This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN €50 OF MEER

Een idee werd een obsessie

HET VERHAAL VAN SUNNAMUSK

Sunnamusk begon vanuit bescheiden begin. Het visioen werd geschetst met een kapitaal van slechts zeshonderd pond. Maar dat weerhield de broers er niet van om alles op alles te zetten om hun visie tot een succes te maken. Van een kleine start-up op de marktkramen van Oost-Londen uitgroeien tot een organisatie van meerdere miljoenen ponden in minder dan 10 jaar is geen eenvoudige prestatie.

2009

SUNNAMUSK IS OPGERICHT

In maart 2009, op de achtergrond van de financiële crisis van 2008, verzamelden de broers hun spaargeld van zeshonderd pond en investeerden het in hun allereerste Sunnamusk-collectie van geuren. De broers werkten in shifts, in groepen van twee of drie, om parfums te verkopen vanuit kofferbakken en provisorische kraampjes, bij elke gelegenheid die zich voordeed.

Hun eerste handelsdag, op een koude en regenachtige dag in Whitechapel, bracht in totaal achtentwintig pond op.

2010

HANDEL OP DE STRATEN VAN LONDEN

Tot 2010 handelde Sunnamusk rond de bestaande verplichtingen van de broers. Echter, later dat jaar begonnen de broers te handelen op de markt van Whitechapel, waar ze elke ochtend om 8 uur tijdelijke kraampjes opzetten. Na talloze keren te hebben gehoord dat ze geen toestemming hadden om op de stoep te staan, had Sunnamusk eindelijk een plek die ze thuis konden noemen.

Op hun eerste dag van handel in Whitechapel genereerden ze in totaal tweehonderd pond, wat hun verwachtingen overtrof.

Vanwege een felle winter later dat jaar, met zware sneeuwval en regenval, verhuisde Sunnamusk naar het Ilford Shopping Centre en ging daar verder met handelen.

2011

SUNNAMUSK OPENT IN WESTFIELD

Na maanden van voortdurende vergaderingen en niet-aflatende onderhandelingen boekte Sunnamusk zijn grootste doorbraak in 2011, toen ze een huurovereenkomst sloten in Westfield Stratford City. Dit gedenkwaardige evenement werd gevierd door de familie Kazi. Hun eerste handel in Westfield Stratford City was op 11 november 2011 en dit luidde het begin in van een nieuw tijdperk voor Sunnamusk.

2020

DE UITBREIDING VAN SUNNAMUSK

Sunnamusk blijft een krachtpatser in de parfumindustrie met 8 winkels in het Verenigd Koninkrijk en plannen voor internationale uitbreiding.

Sunnamusk onthulde ook hun nieuwe website eind 2020.

Your bag

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are €50 away from free shipping.
No more products available for purchase